Vald:

Kim Meyer

Kim Meyer

Kim Meyer

Utbildning:Valp- Allmänlydnadsinstruktör,spårinstruktör
Håller kurser i:spår och allmänlydnad
Kontakt: kim93meyer@gmail.com

Hundträning är något som verkligen har fått en stor plats i mitt liv, från att ha varit en hästtjej och frälst i ridsporten till att ha sålt min egna häst och skaffat två hundar ganska raskt är jag numera fast i hundsporten. Numera har jag en australian kelpietik på 1,5 år och en blandrashane på 2,5 år. Med mina hundar tränar jag aktivt lydnad, spår och även rallylydnad.

Anledningen till varför jag valde att bli instruktör är för att jag gillar ge hundägare olika verktyg för att få en härlig relation med sin hund vilket är grunden i båda vardagsträningen men även

inför tävlingsträning. Min träning bygger på att ge hundarna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas vilket baseras på positiva metoder för att skapa glädje och en bra känsla i hunden. Känslan i hunden är något jag själv ser som den viktigaste utgångspunkten för hur jag lägger upp min träning, vilket jag även vill ge med mina kursdeltagare. Min träning anpassas till de olika individerna, deras ålder, mognad och deras olika förutsättningar.

Stäng meny