Vald:

Rebecca Breding

Rebecca Breding

Rebecca Breding

Utbildning: SBK valp-allmänlydnadsinstruktör, yrkesutbildning inom hund på Realgymnasiet.
Håller kurser i:valp och allmänlydnad
Kontakt:Rebeccalinnea96@gmail.com

Hundträning är något som är en stor del av mitt liv och som jag brinner för. Ända sen jag var liten har jag haft ett stort intresse för alla olika djur. Det stora hundintresset som jag har idag kom i samband med när jag köpte min första hund. Idag har jag en mellanpudel på 5 år. Vi tränar mest lydnad, agility men även lite rallylydnad. Förutom det tycker jag även det är roligt att träna vardagslydnad.

Varför jag valde att utbilda mig till instruktör är för att jag tycker det är roligt att hålla kurser och hjälpa andra hundägare att lägga en bra grund i sin träning och se ekipagen utvecklas. Jag tycker det är otroligt viktigt att hundarna får en positiv känsla av att träna och att de klarar av det vi ber dem att göra.
Jag har som mål, att med stöd från mig som instruktör, att alla mina kursdeltagare ska få en positiv känsla och känna sig trygga i sin roll som hundförare och kunna ge sina hundar de bästa förutsättningarna som krävs för att de ska lyckas.
På mina kurser anpassar jag alltid träningen efter de grundförutsättningar hunden och föraren har, vilket vi sedan bygger vidare på.

Stäng meny