Vald:

(INSTÄLLD) Leka Doktor Workshop - gör hantering roligt!

(INSTÄLLD) Leka Doktor Workshop – gör hantering roligt!

(INSTÄLLD) Leka Doktor Workshop – gör hantering roligt!

Är det svårt att klippa klorna? Borsta tänderna? Eller att gå till veterinären? Våra hundar står ut med mycket. Klorna ska klippas, tänder borstas, den blir buren, främmande personer undersöker den och pälsen ska borstas.
Ibland blir det galet mycket hantering!

Leka Doktor är till för dig som vill att hunden inte bara skall tolerera allt det vi måste göra för att ta hand om den – utan att den själv tycker det är okej och frivilligt hanteras. Den här workshopen passar både dig som har en hund som i dagsläget tycker att hantering och veterinärbesök är jobbigt och er som vill arbeta förebyggande, t ex med en ny hund eller valp.

Kursen bygger på begreppet Fear Free, det vill säga helt utan obehag. Vi lär hunden få kontroll över situationen och hantering blir ett samarbete istället för ett tvång.
Du kommer få kunskap om startknappsbeteenden, att läsa av din hunds signaler, klicker, targets och hur både du och din hund får den bästa erfarenheten av veterinärkliniker. Vi kommer att varva teori och praktik under helgen.

Om instruktören:
Jag heter Jakkie och bor sedan januari 2019 i Stenhagen med min sambo och våra två hundar, Tito & Iris. Jag jobbar heltid som instruktör och håller grundkurser samt temakurser via mitt företag Dogify Hundskola samtidigt som jag ständigt vidareutbildar mig. Just nu läser jag till Hundpsykolog och Rallylydnadsinstruktör eftersom det är en fantastiskt rolig hundsport.  Jag är även diplomerad inom Blygerhundar via Jessica Mann och Leka Doktor via Jenny Afvander.

Tid och datum:
Lördag       7/12    10:00-15:00
Söndag       8/12   10:00-15:00

Plats: Inomhus Uppsala Brukshundklubb
Instruktör: Jakkie Karlgren, Dogify Hundskola 
Deltagare: 6 st
Pris: 700 kr (+ medlemskap)

Vid frågor om kursen eller medlemskap, kontakta Uppsala Hundungdom på mejl kontakt@uppsalahu.se

Glöm inte att läsa igenom våra kursregler och info: KLICKA HÄR

 

Stäng meny