Vald:

Fanny Bergevi - Valp & allmänlydnad

Fanny Bergevi – Valp & allmänlydnad

Fanny Bergevi – Valp & allmänlydnad

Utbildning: SBK instruktör valp- & allmänlydnad

 

Håller kurser i:  Valp- & allmänlydnad samt kurser med fokus på nosarbete som exempelvis specialsök, nosework och personspår. Vid önskemål individanpassar jag gärna privatlektioner utifrån problem som hundekipaget upplever i vardagen eller till den blivande tävlingshunden och dess förare.

 

Kort om mig:

Jag heter Fanny Bergevi, är 24 år och kommer från Skåne. Djur och natur har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag är i grunden en hästtjej som nu gått över och satsar helhjärtat på hundsporten. För fem år sedan flyttade jag till Uppsala då jag började studera på Sveriges lantbruksuniversitet (SLU). Jag har nu tagit masterexamen i Animal Science där jag fördjupat mig i avelsstrategier med fokus på att förbättra och bibehålla god hälsa hos våra hundar. Innan jag började studera på SLU var ett av mina största intressen hundens mentalitet. Jag utbildade mig till figurant för mentalbeskrivning hund (MH) och mentaltest (MT) och har sedan 2015 jobbat för brukshundklubbar i Skåne.

 

Under vintern 2020 skaffade jag min första egna hund, Lexus, som är en Chodský pes. Målet är att jag och Lexus ska inrikta oss på bruks men jag är även nyfiken på att testa på andra hundsporter såsom specialsök.

 

Under våren 2021 utbildade jag mig till instruktör i valp- & allmänlydnad. Jag är enormt taggad inför att komma igång med kursverksamhet i samarbete med UHU. Jag brinner för hundträning och vill inspirera fler till att öppna ögonen för olika hundsporter plus aktiviteter för att skapa en bra relation mellan hund och förare. Det viktigaste för mig är att ha roligt tillsammans med sin hund! Med ett positivt samspel kan hundekipaget utvecklas tillsammans mot sina mål i vardagen eller till tävling.

 

 

 

 

 

 

 

Stäng meny