Uppsala HU ( Uppsala Hundungdom ) är medlemmarnas förening och vi hoppas att du som medlem vill vara med och  påverka!

Är du nyfiken på rallylydnad eller vill du kanske gå en agilitykurs? Vill du lära dig mer om hundens skötsel och få tips på hur man borstar tänder och klipper klor? Kanske har du kommit långt i din träning och vill hitta en grupp att träna regelbundet med?

Vi vill att UHU ska kunna tillgodose de önskemål och behov som våra medlemmar har och hoppas därför att du inte tvekar att höra av dig om du har något förslag eller om du undrar över något. Kontakta oss gärna via mail, kontakt@uppsalahu.se.

Medlemskap

Medlemskap i UHU är enkelt och går fort att teckna. Du går in på SHUs sida (här) och tecknar ditt medlemskap där.

Om du redan är medlem i en hundungdoms-, brukshundklubbs- eller kennelklubb kan du bli delmedlem hos oss. Detta kostar endast 40kr. För mer information om hur delmedlemskap löses, maila oss på kontakt@uppsalahu.se.

Alla våra medlemmar har 25% på allt ur klädsortimentet från Jacson på Dogman Uppsala. Det enda du behöver göra är att uppge klubbens namn när du handlar!

Vill du komma i kontakt med oss i UHU?

Maila oss gärna på kontakt@uppsalahu.se eller besök vår Facebook-grupp.

Är det någon speciell du vill komma i kontakt med? Kika in på Om > Styrelsen för att hitta den person du vill nå.

Hitta hit

Vår besöksadress är Stora Djurgården (Vårdsätravägen), 756 46 UPPSALA

Åker du bil kan du klicka här för att se vägen på en karta. Det finns två parkeringar; en nere vid klubben som du kommer till om du svängen av vid skylten Brukshundklubboch en precis invid vägen där det skyltas för Naturreservat.

Det är även smidigt att åka buss. Buss nummer 11 går från Uppsala centrum och ända fram till busshållplatsen Djurgårdsvägen som ligger precis vid Brukshundklubben.

Stäng meny