Kursinfo

Vad roligt att du vill gå kurs hos Uppsala Hundungdom! Vi erbjuder ett brett utbud av kurse och föreläsningar i bl.aallmänlydnad, lydnad, rallylydnad, för valpar, agility m.fl. På dessa kurser är du som medlem i Uppsala Hundungdom och Uppsala Brukshundklubb välkomna på.

Vilka får gå på våra kurser?

För att gå på Uppsala Hundungdoms kurser ska du vara medlem i Uppsala HU eller Svenska Brukshundklubben. Deltagande hund ska ha uppfyllt en ålder på 3 månader och vara fullt vaccinerade mot parvo. Vi rekommenderar också vaccination mot kennelhosta. Till varje kurs finns förkunskapskrav som kan variera mellan våra olika kurser.

Har du några funderingar över dem är du välkommen att kontakta oss på kontakt@uppsalahu.se

Inte medlem än?

Som medlem i Uppsala hundungdom erbjuder vi dig ett gäng olika kurser, föreläsningar, öppna träningar, medlemsdagar och andra roliga aktiviteter. Genom vårt samarbete med Uppsala brukshundklubb får våra medlemmar också gå på deras aktiviteter och kurser där vi dessutom har 25 % rabatt på de flesta av kurserna. Finns även många andra förmåner som Sveriges Hundungdom erbjuder genom medlemskapet. Läs mer om att bli medlem.

Hur går anmälan till?

Vill du anmäla till en kurs så klickar du på länken ”anmäl här” som finns längst ner vid respektive kurs. I dokumentet klickar du i vilken kurs som vill gå och fyller i den informationen som behövs i anmälan. När vi har fått din anmälan kommer vi att skicka ut ett mejl till er med information om ni har kommit med i kurser eller inte. Kontrollera därför att er e-postadress stämmer då det är där ni kommer få all information. Det kan dröja någon dag innan ni får bekräftelsemailet men har det inte kommit efter en vecka kontakta gärna oss då ifall att det har blivit något fel.

Anmälan till våra kurser är bindande när den inkommit till oss. Om du inte kan vara med på kursen du anmält dig till, läs mer under avbokning nedan.

Avbokning

Anmälan till våra kurser är bindande när den har kommit till oss, vilket innebär att anmälan endast betalas tillbaka genom uppvisande av veterinärintyg eller läkarintyg.
Vi tar emot fem reserver på varje kurs. Kontakta oss gärna på kontakt@uppsalahu.se om du inte har möjlighet att delta på kursen så kanske någon reserv kan ta din plats.

Om det är för få anmälda?

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser där det är för få anmälda.