Kursinfo

Vad roligt att du vill gå kurs hos UHU! Vi erbjuder vanligtvis kurser i allmänlydnad, lydnad, rallylydnad, valp, freestyle, agility och spår. På dessa kurser är du som medlem i Uppsala HU men även Uppsala BK välkomna på.

Vilka får gå på kurserna?

På alla våra kurser ska hunden ha uppfyllt en ålder på 3 månader och vara fullt vaccinerade. Du ska även vara medlem i Uppsala HU. Medlemmar i Uppsala brukshundklubb är också välkomna på våra kurser. Till varje kurs finns förkunskapskrav som kan variera mellan våra olika kurser. Har du några funderingar över dem är du välkommen att kontakta oss på kontakt@uppsalahu.se

Förutom kurser har vi även våra berömda UHU-tisdagar där alla medlemmar är välkomna, även från Uppsala BK.

Saknar du något i vår kursverksamhet? Kontakta oss gärna!

Min hund kan inte vara lös, kan jag gå kurs ändå?

Är du osäker på om du uppfyller kraven för kursen? Har din hund lite svårt att vara lös bland andra hundar? Maila oss och fråga om det går att lösa ändå. Ibland fungerar det att ha hunden kopplad eller
i lina, det beror på hur den kursen är upplagd.

Hur går anmälan till?

Vill du anmäla till en kurs så klickar du på länken ”anmäld här” som finns längst ner vid respektive kurs. I dokumentet klickar du i vilken kurs som vill gå och fyller i den informationen som behövs i anmälan. När vi har fått din anmälan kommer vi att skicka ut ett mejl till er med information om ni har kommit med i kurser eller inte. Kontrollera därför att er e-postadress stämmer då det är där ni kommer få all information. Det kan dröja någon dag innan ni får bekräftelsemejlet men har det inte kommit efter en vecka kontakta gärna oss då ifall att det har blivit något fel.

Anmälan är bindande när den har kommit till oss, vilket innebär att anmälan endast betalas tillbaka genom uppvisade av veterinärintyg eller läkarintyg. Skulle du sen inte kunna gå kursen av någon anledning, hör av dig till oss.

Inte medlem än?

Som medlem i Uppsala hundungdom erbjuder vi dig ett gäng olika kurser, föreläsningar, öppna träningar, medlemsdagar och andra roliga aktiviteter. Genom vårt samarbete med Uppsala brukshundklubb får våra medlemmar också gå på deras aktiviteter och kurser där vi dessutom har 25 % rabatt på de flesta av kurserna. Läs mer om att blir medlem HÄR.

Om det är för få anmälda?

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser där det är för få anmälda

Stäng meny