Vald:

Friskvårdskurs: Balans och koordination 2.0

Friskvårdskurs: Balans och koordination 2.0

Friskvårdskurs: Balans och koordination 2.0

Fortsättningskurs i balans och koordination. Denna kurs är uppbyggd på liknande sätt som grundkursen, men med nya och mer avancerade övningar.  

Balans och koordinationsträning stärker bl.a. den stabiliserande muskulaturen som bidrar till minskad skaderisk och ökad prestationsnivån inom de flesta hundsporterna men även i vardagen. Förutom att vara en viktig del av friskvård är balansträning även utmärkt träning för att öka kroppsmedvetenhet, självförtroende och samarbete mellan hund och förare.

Under kursens gång kommer vi att avancera övningarna från grundkursen d.v.s. bakdelskontroll, balans på olika föremål/underlag, balansboll, koordination av tassarna samt dogparkour. Utöver dessa kommer vi även att introducera nya övningar som bl.a. cavaletti & balans på rep.

Denna kurs är främst riktad till ekipage som utfört UHUs tidigare balans och koordinationskurs. Vissa grundfärdigheter krävs så intresserade som ej gått tidigare kurs kan be mer information om förkunskapskrav via kontakt@uppsalahu.se.

Tid och datum:
Måndag     1/4      18-19:30
Onsdag      10/4    18-19:30
Tisdag        16/4    18-19:30
Onsdag      24/4    18-19:30

Plats: Uppsala Brukshundklubb (16/4 Uppsala stadspark)
Instruktör: Camilla Harju, SBK Friskvårdsinstruktör
Pris: 450 kr (+ medlemskap) KURSEN UTFÖRD, ANMÄLAN STÄNGD

Deltagare: 4 st

Vid frågor om kursen eller medlemskap, kontakta Uppsala Hundungdom på mejl kontakt@uppsalahu.se

Glöm inte att läsa igenom våra kursregler och info: KLICKA HÄR

Stäng meny